Марки
 
Партньори
 
Количка
0 продукта
 
 

Поръчки и доставки

1. ДОСТАВКА - Поръчаните от вас артикули , ще ви бъдат доставени не по-късно от 7 работни дни от датата на потвърждаване от нас на поръчката на посоченият от вас адрес. За потвърдена поръчка се смята поръчката, за която сте получили на имейла статус "Потвърдена", "Обработена за изпращане" или "Окомплектована". При потвърждаване на поръчката ще ви се обадим или ще ви уведомим по имейла, за да потвърдим наличността и начинът за доставка. МОЛЯ, ПРИ ПОРЪЧКА СЛЕДЕТЕ СИ ИМЕЙЛА РЕДОВНО. Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена. Информацията свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки, различна окомплектованост на артикули спрямо различните държави както и остарели данни. Детски магазин "РАНИЦИ" си запазва правото да променя или подменя всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод, без да носи отговорност и няма да уважи искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено или устно съгласие с променените условия. Ако има някаква промяна в цената на артикулите /намаление, увеличение/ Вие ще бъдете уведомени и поръчката Ви ще бъде изпълнена, само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия. Цените се определят от вносителите и ние се ръководим по техните условия за работа. Всичко, което поръчвате и получавате е ново, не е употребявано и е с прилежащите етикети и опаковки според вида си. Към някои артикули в сайта има прикачени клипове, Моля обърнете внимание, че клиповете са реклами на марката и може да не съответстват на функциите на артикула. Вие поръчвате и получавате стоката от основната картинка към артикула, под която има бутон "Увеличи" или допълнителната асортиментна картинка. Към някои артикули в описанието е написано "асортимент". Това означава, че ще Ви изпратим артикула според наличността, която имаме към момента-не се ангажираме с определен модел. При доставката Вие получавате фактура със стойността на поръчката и условията за рекламация.

Стойността на ДОСТАВКАТА СЕ КАЛКУЛИРА АВТОМАТИЧНО. Начините за доставка, който предлагаме към момента са следните, като за подробна информация погледнете нашите ОУ:
1.1. ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА с куриерска фирма Интерлогистика, Еконт, Спиди или наш куриер: (Ние избираме куриерите, с които ще доставим пратката Ви). 
Стойността на доставката СЕ КАЛКУЛИРА АВТОМАТИЧНО. ТЯ Е САМО
4,99лв. за България за пратки до под 149,99 лв. и с тегло до 1 кг. доставени до 3 дена. За пратки над тази стойност - тегло и сума, се таксува според тарифите на куриери Интерлогистика и Еконт, като предварително ще бъдете уведомени за стойността на доставката.
1.2. ИКОНОМИЧНА ДОСТАВКА с куриерска фирма Спиди.
Стойността на доставката СЕ КАЛКУЛИРА АВТОМАТИЧНО. ТЯ Е САМО
4,99лв. за пратки ПОД 149,99лв. и е БЕЗПЛАТНА за пратки НАД 149,99лв. и до 1 кг. доставени на територията на България в рамките на 7 дена. За пратки над 1 кг., се таксува според тарифите на куриери Спиди, като предварително ще бъдете уведомени за стойността на доставката.
1.3. СУПЕР ИКОНОМИЧНА ДОСТАВКА - Получаване от наш магазин - Ако желаете да вземете пратката си от наш магазин, то няма да заплащате доставка. Нужно е само да изчакате оператор да Ви ПОТВЪРДИ наличност и да Ви уведоми за датата, на която пратката Ви ще бъде окомплектована и на разположение в магазина ни. Срокът за окомплектоване и придвижване до някой от магазините ни е от 1 до 10 работни дни. За пратки над 200 лв. се изисква предварително плащане по банка. Магазините ни се намират в гр. София 1407, жк. Лозенец к-с Силвър Сити бл.5 до Парадайз Център и в гр. Ловеч, ул. Търговска 55 к-с Космос

2.РЕКЛАМАЦИИ - В срок от 14 дни от получаването на стоката Вие може да я върнете или подмените без основателна причина. Транспортните разходи в този случай са ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА според тарифите на куриерската фирма, която е избрал. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерски такси за транспорт в двете посоки). Опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е ползвана, прана, гладена и със следи от употреба, в противен случай стойността, която ще Ви бъде възстановена за нея, ще е пропорционална на нанесените щети изцяло по наша преценка. Не носим отговорност за стока, която Вие сте счупили при неправилно сглобяване, употреба. Рекламации при несъответствие на стоката с договореният модел, марка, десен, размер или при установен фабричен дефект(може да претендирате за отбивка от цената)можете да предявявате на като се свържете са нас на тел.:
-0889405566 
Или да ни пишете на :
- e-mail : 

- Магазин:
гр.
София 1407, жк. Лозенец к-с Силвър Сити бл.5 до Парадайз Център 
Детски интернет магазин ”РАНИЦИ”
Силвър Старс ЕООД
Транспортните разходи в този случай са за наша сметка. За фабричен дефект се приемат дупки, разкъсвания, невъзможност за използване на стоката по предназначението и. Леко разминаване в цвета, доставка на асортиментен артикул /цвят, десен/, изкривен шев или други обстоятелства, които не пречат на функционалността на стоката не се приемат за дефект.
При връщане на стока без замяна, стойността на артикула се възстановява по банка. Доставчикът е длъжен да възстанови на клиента в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която клиентът е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП чл.55 ал.6 и след като доставчикът е получил стоката си от клиента .В случай на частично изпълнение на поръчката по желание на клиента, доставчикът връща по банковата му сметка само разликата от неизпълнените артикули в законовия срок. Могат да се връщат само не използвани и не сглобявани артикули, като в рамките на 14 дена ясно в писмен вид ни уведомите, че желаете да върнете артикула. Транспортните разходи остават за сметка на клиента, а ако поръчката е била с безплатна доставка, то клиента дължи транспортните разходи по първоначалното изпълнение на поръчката според тарифите на куриерите, с които е получил пратката си. Не практикуваме връщане на пари с наложен платеж. За целта трябва да ни изпратите на имейла 
 банкова сметка, на която да възстановим сумата, след като получим стоката и констатираме състоянието и. Първоначалната доставката от 3,99 лв. или безплатна такава важи само за реално осъществена продажба, като разликата в цената на куриерската услуга я поемаме ние. При връщане на стока без замяна, следва клиента да ни възстанови разликата в сумата по куриерската услуга. Разликата се определя според тарифата на куриерската фирма, с която клиента е получил първоначално стоката.

След като веднъж сте получили статус на поръчката "Окомплектована" или "Изпратена", можете да се откажете от нея само след като я получите от куриерската фирма и ни се обадите на тел.:0889405566 ,за да ни уведомите за желанието си.

3. УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ - Условията за ползване на Детски магазин "РАНИЦИ" са съгласно изискванията на Комисията за защита на потребителя. С цел спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към нас са неавансови, а преди изтичане на срока от 14 дни, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени на стоки и доставка са крайни и с включен ДДС. Сайтът ни работи на принципа Drop shipping и приема поръчки денонощно. С натискане на бутона "Потвърди" при оформяне на Вашата поръчка, Вие се съгласявате, че сте прочели горе написаните условията.

4. При желание за преглед на стоката преди заплащане, стига това да е възможно, ще Ви бъде начислена допълнителна такса в размер на 4,99 лв. Нужно е да упоменете в поръчката, че желаете да Ви предоставим Опция Преглед.

0.247920036316