Марки
 
Партньори
 
Количка
0 продукта
 
 

Начини на плащане

ПЛАЩАНЕ
За момента може да избирате м/у 2 начина на плащане. При избиране на начин на плащане в момента на потвърждаване на поръчката, Вие изрично се съгласявате с един от двата метода на плащане.
 

1.НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ - при получаване на стоката от куриера, заплащате на самият куриер стойността на поръчката и доставката ако има такава). Със всяка една пратка вие получавате касов бон или документ за пощенски паричен превод.

2.ПО БАНКОВ ПЪТ/пощенски запис- ако сте избрали този начин на плащане, то вие трябва да преведете стойността на поръчката и доставката на сметката /адреса, които ще получите при оформяне на поръчката. Ще бъдете уведомени по email или по телефон за наличност на артикулите поръчани от Вас и крайната сума на превода. Моля, не бързайте да правите банкови преводи преди наш служител да Ви е потвърдил наличност и сума. След потвърждаване на наличността от наша страна, ще получите имейл с всички фирмени банкови реквизити, номер на поръчка - основание за плащане и точна стойност. Стоката ще ви бъде изпратена веднага щом преводът /записът бъде осъществен(получен).Таксите за банков превод или пощенски запис са според тарифите на банката/пощата, която Вие сте избрали.

С цел спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към нас са неавансови, а преди изтичане на срока от 14 дни, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД).Всички цени на стоки и доставка са крайни и с включен ДДС.С натискане на бутона "Потвърди" при оформяне на Вашата поръчка, Вие се съгласявате, че сте прочели горе написаните условията.

Плащането при наложен платеж е с Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод. В този случай не се издава касова бележка. Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата, не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са е Еконт, Спиди, Рапидо, Европът, Български пощи и др.

Клиентът запазва фискалния документ, който замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане и в случай на отказ от поръчка, го връща в оригинал.

0.358449220657